Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@07:15:33 GMT

حملات فیشینگ از مرز یک میلیون نفر گذشت

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۲۲۷۲۳

حملات فیشینگ از مرز یک میلیون نفر گذشت

حمله فیشینگ نوعی تلاش برای به دست آوردن اطلاعات از طریق جعل است در آن فیشربا استفاده از برخی روش ها، از جمله شبیه‌سازی یک وب‌سایت، برنامه حتی یک سرویس یا استفاده از آن، اطلاعات کاربران را به سرقت می‌برد؛ بنابراین همواره لازم است در مواجهه با لینک‌های مشکوک، احتیاط و آدرس وب‌سایت‌ها را بررسی کنید.

اینفوسکوریتی اعلام کرد طبق داده‌های گروه کاری ضد فیشینگ (APWG) در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۲، حملات فیشینگ به بالاترین حد خود رسید و برای اولین بار از مرز یک‌میلیون نفر گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد روند فعالیت فیشینگ صنعت، مجری قانون و ائتلاف دولتی در ماه مارس ۳۸۴ هزار و ۲۹۱ حمله شناسایی شد. برای همین این ماه بدترین ماه ثبت‌شده برای فیشینگ بود. بخش مالی بیشترین ضربه را خورد ۲۴ درصد از حملات شناسایی‌شده به این بخش اختصاص دارد هرچند ارائه‌دهندگان ایمیل وب و SaaS نیز اهداف محبوبی بودند.

محققان امنیتی جزئیات یک کمپین جدید فیشینگ فیس‌بوک را منتشر کردند. این محققان معتقدند ممکن است صد‌ها میلیون کاربر رسانه‌های اجتماعی را هدف قرار داده باشد، کاربران به‌منظور مشاهده یک ویدیو، به اعتبارخود به یک پورتال مشروع فیس‌بوک وارد می‌شوند. با این کار، بازیگر تهدیدکننده، حساب را می‌رباید و لینک‌های بیشتری را به مخاطبین قربانی از طریق پیام‌رسان فیس‌بوک ارسال می‌کند. پس از کلیک کاربر، آن‌ها به صفحه واقعی فیشینگ هدایت می‌شوند.

با این‌حال، ازنظر آنچه در فیس‌بوک وجود دارد، این لینک با استفاده از یک سرویس مشروع ایجاد می‌شود. فیس‌بوک نمی‌تواند بدون مسدود کردن برنامه‌ها و لینک‌ها به‌طور کامل مسدود شود. هنگامی‌که قربانی وارد اعتبار خود به پورتال فیشینگ شد، آن‌ها به صفحات مختلف فرود هدایت می‌شوند. از طریق آن بازیگر تهدیدکننده می‌تواند از این کمپین سود ببرد.

به گفته پیکسم سکوریتی، این درآمد ترکیبی از ابزار‌های ردیابی تبلیغ در صفحات فرود است. پس از ورود کاربر اعتبار خود را در صفحه فیشینگ تغییر می‌دهد. این صفحات معمولا به یک صفحه تبلیغات نادرست یا تبلیغاتی هدایت می‌شوند که باعث تعامل بیشتر کاربر می‌شود. عامل تهدید از آن درآمد ارجاع دریافت می‌کند. حداقل ۸.۵ میلیون کاربر تاکنون در سال ۲۰۲۲ از پورتال فیشینگ بازدید کرده‌اند که نشان‌دهنده میزان موفقیت مداومی است که چنین حملاتی می‌توانند ایجاد کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حملات سایبری فیشینگ اطلاعات فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید

همین الان و زیر ۵ دقیقه در صرافی بین المللی "کوینکس" ثبت نام کنید با ۳ خبر خوب:

1- کوینکس، به عنوان یکی از بزرگ ترین و معتبرترین صرافی های ارز دیجیتال جهان، از زبان فارسی هم پشتیبانی می کند و تمام مراحل به فارسی است.

2- تا همیشه ۱۰ درصد از کارمزد تراکنش تان را به حساب خودتان واریز می کند.

3- گروه تخصصی "کِی و چی" به عنوان "سفیر رسمی" کوینکس برای فارسی زبانان جهان، هم آموزش رایگان می دهد و هم می گوید کی، چه ارزی را بخرید و کی بفروشید تا سود دلاری داشته باشید.

لینک ثبت نام در کوینکس

لینک عضویت در کانال "کِی و چی" (دوره های آموزش آنلاین و رایگان در این کانال اطلاع رسانی می شود)

@keyochi

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی