Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه حوادث رکنا، ماجرا از ارسال یک پیامک به تلفن همراه برخی از افراد آغاز شد. متن پیامک از این قرار بود

نمونه پیامک جعلی ابلاغ الکترونـیک قضایی

حساب کاربری شما در سامانه ابلاغیه الکترنیک ثنا در تاریخ 1399/11/08 ثبت شد.

شکوائیه علیه شما با کد رهگیری: به مرکز مبارزه با جرائم ملی و سازمان یافته ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئیات بیشترشکایت در سامانه ابلاغ‌ ثنا ورود حساب کاربری با لینک زیر.

کافی است این پیامک را دریافت کنید، ماجرا آنقدر شوکه کننده خواهد بود که بدون توجه به لینک و یا اینکه در پشت پرده ماجرای یک کلاهبرداری درمیان باشد روی لینک موردنظر کلیک خواهید کرد.

تا این جای ماجرا کلاهبرداران موفق شدند شما را تا نیمه راه با خود همراه کنند.مرحله بعدی همان زمانیست که پس از ورود به لینک موردنظر پیام جدیدی دریافت می کنید.

۲ هزار تومان به این حساب واریز کنید

اما ماجرا به پرداخت این دو هزار تومان ختم نمی شود و وقتی سوژه موردنظر مشغول انجام عملیات بانکی از قبیل وارد کردن رمز دوم یا cvv2 است در آن سوی ماجرا کلاهبرداران با دریافت این اطلاعات در مدت کوتاهی همه مبلغی که درحساب وجود دارد را برداشت می کنند. تازه آن زمان است که سوژه مورد نظر متوجه می شود چه کلاه بزرگی به سرش رفته است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا ابلاغ الکترونـیک قضایی ثنا ثنا کلاهبرداری اخبار حوادث پیامک کلاهبرداری قضایی خالی کردن حساب سهام عدالت قیمت خودرو کرونا کرونا ایران عکس فیلم ویروس کرونا قیمت ساسی مانکن قتل تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۸۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ رامین پاشایی اظهار داشت: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی و تجربیات ادوار گذشته؛ مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته و یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

وی با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوین دریافت کالابرگ، ابلاغیات قضائی و غیره مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آن‌ها است.

پاشایی ارسال و دریافت این پیامک در تمامی پیام رسان‌های بومی، غیر بومی، گروه‌ها و کانال‌ها که شهروندان در آن عضویت دارند را ممکن عنوان کرد و حتی ارسال این پیامک‌ها را از طریق دوستان و آشنایان نیز محتمل دانست.

وی در ادامه از هموطنان خواست: در صورت مواجه با اینگونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سر شماره‌های تلفن شخصی است، توجه نکنند.

سرهنگ پاشایی خاطر نشان کرد: در صورت غفلت و گرفتار شدن در دام مجرمان سایبری عموم مردم می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره مند شوند.

وی افزود: در صورت نیاز شیفت‌های قضائی دادگاه‌ها، دادسراها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارائه خدمات به افراد خواهان است.

کد خبر 6094895

دیگر خبرها

  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی